De casemanager

Aanmelden als Casemanager

Bij ons vind je, als Casemanager, de leukste en meest waardevolle weg naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en verdieping in je werk. Wij werken flexibel en op maat. 80% van onze werkzaamheden zijn online/op afstand. Een bewuste keuze die behalve het voordeel van ‘meteen doorpakken’, ook een hoge mate van flexibiliteit oplevert voor onze opdrachtgevers en voor jou als Casemanager. Jij bent de regisseur van zowel het verzuim bij de klant als van je eigen werk-privébalans.

Vanuit thuis werken

Werken vanuit een plek waar jij graag bent

Variatie in opdrachten

niet alleen verzuimdossiers scannen

Werk en privé in balans

Zelf bepalen wanneer jij wilt werken

Toegang tot groot netwerk

Binnenkomen bij nieuwe klanten

Werken vanuit een plek waar jij graag bent

Klaar met uren in de file staan? Met elke dag standaard van 9 tot 5 beschikbaar zijn? Wil je graag vaker naar je vakantiehuisje in Griekenland? Welke reden heb jij om meer online te werken? Als online casemanager werk je grotendeels vanuit huis (of een andere fijne locatie). Je bepaalt zelf, in afstemming met je klant, op welke tijden je werkt. Wij geloven dat verzuimbegeleiding prima op afstand kan. Met moderne communicatiemiddelen zoals videobellen of gewoon per telefoon. Wel zo fijn.

Binnenkomen bij nieuwe klanten

Je hebt als zelfstandig Casemanager grootse plannen maar het lukt niet om bij die ene organisatie binnen te komen. Je kent veel mensen, maar dat zijn niet diegenen die jou aan een opdracht kunnen helpen. Wij komen bij veel bedrijven en kennen heel wat mensen. En als we ze nog niet kennen dan laten we onze communicatieprofessionals er op los om wél aan tafel te komen. Misschien wel bij die ene organisatie waar jij zo graag voor wil werken. Wij investeren in het uitbreiden van je netwerk. Jij hoeft alleen maar te doen waar jij goed in bent. Heerlijk hè?

We komen graag in contact met jou

Ben jij die leuke ondernemende casemanager (ZZP) met een titel (CRoV, RCCM, of een andere passende afkorting) en wil je meer weten over ons professionele netwerk? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een online kennismaking. We zijn benieuwd naar je!